תזונה נכונה - תזכורות וטיפים שכולנו מכירים / גרשון קום

תזונה נכונה - תזכורות וטיפים שכולנו מכירים  / גרשון קום 

העגבניה משופעת בליקופן, פיגמנט מסוג קרוטנואיד הנחשב לנוגד חמצון. מכיוון שהליקופן מסיס בשמן בזמן חימום, מומלץ להביא את העגבינה למצב חריכה - קל. 2 עד 3 דקות טיגון עם שמן זית. אפשר לשלב עם זיתים (לוודא שהם ללא חרצנים). ניתן להוסיף לכל מאכל ומנה.

צילמתי שני שלבים של החריכה הקלה, והוספה למנת הפסטה.

שלב 1: של החריכה. צילום: גרשון קום
שלב 2: לאחר 2 עד 3 דקות של החריכה. צילום: גרשון קום
שלב 3: שילוב עם הפסטה. צילום: גרשון קום

עוד על עגבניות תמר - לחצו 👈 כאן

לטיפים נוספים לחצו על התגית למטה