תזונה נכונה - תזכורות וטיפים שכולנו מכירים / גרשון קום
העגבניה משופעת בליקופן, פיגמנט מסוג קרוטנואיד הנחשב לנוגד חמצון. מכיוון שהליקופן מסיס בשמן בזמן חימום, מומלץ להביא את העגבינה למצב חריכה - קל. 2 עד 3 דקות טיגון עם שמן זית. אפשר לשלב עם זיתים (לוודא שהם ללא חרצנים). ניתן להוסיף לכל מאכל ומנה.
העגבניה משופעת בליקופן, פיגמנט מסוג קרוטנואיד הנחשב לנוגד חמצון. מכיוון שהליקופן מסיס בשמן בזמן חימום, מומלץ להביא את העגבינה למצב חריכה - קל. 2 עד 3 דקות טיגון עם שמן זית. אפשר לשלב עם זיתים (לוודא שהם ללא חרצנים). ניתן להוסיף לכל מאכל ומנה.
צילמתי שני שלבים של החריכה הקלה, והוספה למנת הפסטה.
![]() |
| שלב 1: של החריכה. צילום: גרשון קום |
![]() |
| שלב 2: לאחר 2 עד 3 דקות של החריכה. צילום: גרשון קום |
![]() |
| שלב 3: שילוב עם הפסטה. צילום: גרשון קום |
עוד על עגבניות תמר - לחצו 👈 כאן
לטיפים נוספים לחצו על התגית למטה


